Esittely
Sarjatiedotteet
Kilpailut
Sarjasäännöt
Ilmoittautuminen


Sarjaan ilmoittautuneet ja sarjapisteet pdf-tiedostonaGulf Historic Race Cup 2012

HRF Kotisivu -> Gulf Historic Race Cup 2012

Historic Race Finland ry:n järjestämä vuosittainen ratasarja "Gulf Historic Race Cup" tarjosi jälleen vauhdikkaita viikonloppuja maamme moottoriradoilla. Sarja koostui neljästä kilpailutapahtumasta, joissa jokaisessa ajettiin kaksi kilpailulähtöä kunkin luokan osalta. Mestaruuksista ajettiin luokittain, ja lisäksi eniten kokonaispisteitä luokassaan saavuttanut kilpailija palkitaan kauden päättävässä palkintojuhlassa arvostetulla "pistehai" -palkinnolla. Tämä mestarien mestari on Subaru Sport -luokassa ajava Tony Svensson, joka pokkaa pokaalin jo kolmatta kertaa peräkkäin. Onnea Tonylle!

Kuten aina, oli mukana oleva kalusto erittäin näyttävää, ja radalla nähtiin myös todellisia harvinaisuuksia. Uusina luokkina kaudella 2012 nähtiin radalla Roadsportien uudempi ikäkausi, ja Historic eikoisvakioautojen ikäkauden I (1977-1981) kakkosryhmäläiset

Vanhoista ajoneuvoista ja rata-autoilusta kiinnostuneelle yleisölle sarjan kilpailut tarjosivat runsaasti nähtävää, ja tapahtumissa nähtiin myös yleisön omia harrasteajoneuvoja. Etenkin Ahveniston Historic Grand Racen harrasteajoneuvoparkki oli jo nähtävyys sinänsä.

Kiitoksia kaikille mukana olleille. Kaudella 2013 tavataan taas!