Esittely
Kilpailut
Sarjasäännöt
Ilmoittautuminen


Sarjaan ilmoittautuneet ja lopputulokset pdf-tiedostona

Gulf Historic Race Cup 2013

HRF Kotisivu -> Gulf Historic Race Cup 2013

Historic Race Finland ry:n järjestämä vuosittainen ratasarja on värittänyt maamme moottoriratoja jo yli 20 vuoden ajan. Se tarjoaa erittäin näyttäviä kilpailuja tapahtumissa, jotka vuosi vuodelta keräävät vanhoista autoista ja autokilpailuista kiinnostuneet viettämään hienoa kesäviikonloppua.

Kauden 2013 Sarja koostui neljästä kilpailutapahtumasta, joissa jokaisessa ajettiin kaksi kilpailulähtöä kunkin luokan osalta. Mestaruuksista ajettiin luokittain, ja lisäksi eniten kokonaispisteitä luokassaan saavuttanut kilpailija nimettiin kauden "pistehaiksi". Tänä vuonna tämän arvostetun palkinnon nappasi Janne Piirainen, joka voitti Chevrilet Corvetellaan Roadsport V8-luokan kaikki osakilpailut. Onnea Jannelle!

Myös tänä vuonna kilpailutapahtumissa riitti katsottavaa koko viikonlopuksi. Sen takasivat autotäyteiset ja tasaväkiset kilpalähdöt ja upea kilpailukalusto. Vanhimmat kilpa-autot olivat 60-luvun alusta, ja uusimmat 90-luvun puolivälistä, joten nähtävävillä oli kattava läpileikkaus rata-autoilun menneistä vuosikymmenistä. Varikon ja radan lisäksi, nähtävää löytyi myös parkkipaikalta. Erityisesti Ahveniston Historic Grand Racen harrasteajoneuvoparkki oli jo nähtävyys sellaisenaan.

Kiitoksia kaikille tavalla tai toisella mukana olleille!