Historic Grand Race 2001
Uutisia


HRF Kotisivu -> HRF Koni Cup 2001 -> Kilpailut -> Historic Grand Race -> Uutisia
HRF Koni Cup 2001

HGR 2001
Ilmoittautuneet
Tulokset
Uutisia
Kuvia

ENNÄTYSTEN RIKKOJAISET HISTORIC GRAND RACESSA

Tämän kauden pääkilpailumme, Historic Grand Race on kävijä- ja osanottajamääriltään kautta aikojen suurin kilpailumme. Samalla se on yksi vuoden suurimmista rata-tapahtumista Suomessa. Kilpailua seurasi 18.-19.8. Ahvenistolla 2500 ihmistä ja kilpailijoita oli 120. Muitakin ennätyksiä tehtiin esim. Historic vakio-/GT -autojen nopein ratakierros Ahvenistolla on nykyään Karl-Erik Roslundin TVR Griffithin nimissä, aika 1.32.657.

HISTORIC GRAND RACEN ERIKOISPALKINNOT 2001

Säväyttävin kilpa-auto 2001

Suuri joukko Historic Grand Racen yleisöstä osallistui kilpailun ”Säväyttävimmän kilpa-auto” valintaan. Yleisöäänestyksen voitti Karl-Erik Roslundin Historic GT -luokan ’65 TVR Griffith 400. Toiseksi eniten ääniä keräsi Roadsport-harrasteautoluokassa kilpaileva Olli Ojalan ’65 Volvo PV. Äänestäneiden kesken arvottiin V8-Magazine -lehden t-paitoja ja pelikortteja ja palkinnot on toimitettu onnekkaille. Onnittelu kaikille voittajille!

VW-malja

Kilpailun parhaana suomalaisena Formula V -kuljettajana (kahden kilpailun yhteistulos) palkittiin VW-malja kiertopalkinnolla Jari Nieminen. Hän ajoi ”Kessu” Niemisen ’71 FinnVau FV:llä kaksi kolmatta sijaa Historic Formula -luokassa.

Yrjö Amberlan muistopalkinto

Edesmenneen Midget-kuljettajan ja historic racing -aktiivin, Yrjö Amberlan muistopalkinto jaetaan vuosittain Historic Grand Racessa. Tällä kertaa se luovutettiin Hannele Hatanpäälle, Historic Grand Race -kilpailujen 1997-98 ja 2000-01 tiedotuspäällikölle.