HARRASTEAJONEUVOPARKKI VANHOILLE KLASSIKOILLE

30-vuotiaiden ja sitä vanhempien harrasteajoneuvojen näyttelyalue sijaitsee aivan Ahveniston harjun laella ja hyppyrimäen luona klo 10.00–17.30. Rajallisesta tilasta johtuen alueelle ennakkoilmoittauduttiin sivustolla 17.8 mennessä. Kiitos kaikille ilmoittautuneille!


Tietoa harrasteajoneuvoparkkiin ja paraatiin osallistujille

Ajo alueelle tapahtuu Hiihtomäentietä pitkin (opastus liikenteenohjaajat/kyltit). Näyttelykaluston toivotaan esittäytyvän kilpailutauoilla rataa kiertävissä paraateissa sekä lauantaina että sunnuntaina. Tarkempi aikataulu löytyy ohjelman aikataulusta. Kilparadan tapahtumien seuraaminen onnistuu alueelta sillä varikko, lähtö- ja maalisuorat sekä merkittävä osa radasta avautuu katsojille viereisiltä katsomotasanteilta.

Valmistautuminen paraateihin tapahtuu 10 minuuttia ennen sen alkamisajankohtaa (taukoa) ryhmittäytymällä jonoon johtoauton taakse. Alustavat paraatiin valmistautumisajat: lauantai klo 11.55 ja sunnuntai 13.00. Tarkemmat ohjeet annetaan paikan päällä.

Kilpailun mainoslehtinen A5-koossa (pdf)


PÄÄSYLIPPUJEN HINNAT:

Lauantai 8 euroa
Sunnuntai 10 euroa
Koko viikonloppu 15 euroa
Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi

harrasteajoneuvoparkki
HistoricGrandRace
OhjelmaLuokatKilpailjalistaKarttaharrasteajoneuvoparkkiTuotteet

VETERAANIKILPA-MOOTTORIPYÖRÄT NÄYTÖSAJOISSA

Veteraanikilpamoottoripyörät pystyttävät tuttuun tapaansa näytösvarikkonsa katsomon alatasanteelle ja osallistuvat molempina päivinä näytösajoon kilpailutauoilla (säävaraus). Tarkemmat tiedot nähtävistä moottoripyöristä ja kuljettajista löydät tältä listalta.


HARRASTEAJONEUVOJEN KIRJO RIKASTAA HARRASTUSTA

Vanhojen ajoneuvojen kuten myös modernimpien menopelien harrastaminen lisääntyy vuosi vuodelta maassamme. Se käsittää entisöintiä, konservointia, kustomointia, tekniikan ja/tai ulkonäön muuttamista, tiettyyn tyyliin rakentamista ja paljon muuta. Grand Racen harrasteajoneuvoparkki ja kilpailuvarikon kalusto antavat eräänlaisen läpileikkauksen harrastuksesta. Tule ja inspiroidu menneiden aikojen muotoilusta!


TULOKSET AJANTASAISESTI

Tuloksia voi seurata kilpailun aikana mobiililaitteilla maksullisella Race-Monitor -sovelluksella, tai web-selaimella osoitteessa: www.historicrace.fi/livetiming.htm


RADIOKANAVA LÄHETTÄÄ HISTORIC GRAND RACEA SUORANA

Kuulutuksien äänentoisto ei toimi kaikkialla rata-alueella, mutta ei hätää sillä radiotaajudelta 98.700 mhz voi kuunnella kisaselostusta kunhan mukanasi on radiovastaanotin.