KILPAILUUN ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen kilpalähtöihin tapahtuu internetissä KITI-kisapalvelussa 11.8. klo 17.00 mennessä. Mahdolliset jälki-ilmoittautumiset hyväksyy kilpailun johto, jos siihen on pätevä syy. Tarkemmat tiedot löytyvät myöhemmin KITI:ssä julkaistavasta kilpailukutsusta. Kirjautuminen KITI:in tapahtuu lisenssissäsi näkyvällä Motorsport ID:llä. Huom. kisan tilan tulee olla auki (vihreänä), jotta ilmoittautuminen on mahdollista.

Kilpailun säännöt ja tiedot osanottomaksun maksamisesta löytyvät myös KITI:stä kisan Tiedot-välilehdeltä (alalaidan Liitteet-laatikosta). Mikäli ilmoittautuminen ei onnistu KITI:n kautta sen ohjeiden mukaan voi poikkeuksellisesti ilmoittautumisen tehdä postitse ilmoittautumislomakeella. Kilpailuun hyväksytään vain kirjalliset ja sähköisellä lomakkeella tehdyt ilmoittautumiset. Ilmoittautumislomakkeen tulee olla kaikilta tarvittavilta osilta täytetty.KILPAILUTOIMISTO

Radan päärakennuksen yhteydessä sijaitseva kilpailutoimisto on avoinna seuraavasti.

Perjantaina 19.8.2015. klo 18.00-20.00.
Lauantaina 20.8. klo 8.00-17.00 (ilmoittautuminen päättyy klo 10.00)
Sunnuntaina 21.8. klo 9.00-17.00.

Puhelinnumero kilpailutapahtuman aikana: 050 320 9477 (vain kilpailijoille). Ilmoittautuneiden mahdolliset peruuutukset: ajanotto(@)gmail.com tai puh. 050 50 209 477 (kilpailijan on ilmoitettava järjestäjälle kirjallisesti mahdollinen poisjäämisensä kilpailusta hyvissä ajoin ja viimeistään ennen kilpailun virallisen katsastuksen alkua).


KATSASTUS

Perjantaina katsastettua autoa ei tarvitse tuoda esikatsastukseen lauantaina, ainoastaan ääntenmittaukseen. Auton voi katsastaa ennen ilmoittautumista. Autot katsastetaan varikkopilttuissaan.

Perjantai klo 18.00-20.00
Lauantai klo 8.00-17.00 (esikatsastus päättyy klo 13.00)


VAKUUTUS

Muistutamme että liikennevakuutuslain edellyttämä liikennevakuutus tarvitaan myös kilpa-autoille. Nykyisen käytännön mukaan kilpailijan on myös osoitettava sen olemassaolo esittämällä vakuutustodistus kilpailutoimistossa ilmoittautumisen yhteydessä.

HistoricGrandRace
OhjelmaLuokatKilpailjalistaKarttaharrasteajoneuvoparkkiTuotteet

KILPA-AUTOJEN HARJOITTELU AHVENISTOLLA ENNEN HISTORIC GRAND RACEA

Perjantaina 19.8. klo 9.00-18.00 on kisaan osallistuville autoille tarjolla harjoittelumahdollisuus. Harjoittelu tapahtuu ajoneuvotyypeittäin ryhmittäin (tarkempi aikataulu julkaistaan paikan päällä).
Ratamaksu 65 eur/kilpuri (maksu kilpailutoimistoon). Melurajana on sama kuin kilpailupäivinä eli 110db. Äänien mittauksen tulee olla suoritettuna ennen radalle menoa.

Muut mahdolliset aikaisemmat harjoitteluajankohdat löytyvät Ahveniston moottoriradan sivustolta.


TULOKSET AJANTASAISESTI

Tuloksia voi seurata kilpailun aikana mobiililaitteilla maksullisella Race-Monitor -sovelluksella, tai web-selaimella osoitteessa: www.historicrace.fi/livetiming.htm


RADIOKANAVA LÄHETTÄÄ HISTORIC GRAND RACEN SUORANA

Kuulutuksien äänentoisto ei toimi kaikkialla rata-alueella, mutta ei hätää sillä radiotaajudelta 98.700 mhz voi kuunnella kisaselostusta kunhan mukanasi on radiovastaanotin.


Linkki radan webkameroihin


Yhteyssähköpostiosoite (huom. vain kilpailijoille) ennen kisaa 19.8. asti ja kisan jälkeen 22.8.: historicracefinland(@)gmail.com Kilpailupaikalla kysymykset ym. voi esittää kilpailutoimistossa.