Historic Grand Race 2018Perjantain harjoituksissa melurajana on sama 110db kuin kilpailupäivinä. Äänimittauksen tulee olla suoritettuna hyväksytysti ennen radalle menoa. Harjoittelumaksun 60 euroa maksetaan kahvion kassalle.
Muut mahdolliset aikaisemmat harjoitteluajankohdat löytyvät Ahveniston moottoriradan sivustolta.

Kilpailuun ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kilpalähtöihin tapahtuu internetissä KITI-kisapalvelussa 3.8. klo 23.00 mennessä. Mahdolliset jälki-ilmoittautumiset hyväksyy kilpailun johto, jos siihen on pätevä syy. Tarkemmat tiedot löytyvät KITI:stä, jonne kirjautuminen tehdään kilpailulisenssissä näkyvällä Motorsport ID:llä. Kisan tilan tulee olla auki (vihreänä), jotta ilmoittautuminen on mahdollista.
Kilpailun säännöt sekä tiedot osanottomaksun ja mahdollisesta transponderivuokran maksamisesta löytyvät myös KITI:stä kisan Tiedot-välilehdeltä (alalaidan Liitteet-laatikosta). Kilpailuun hyväksytään vain kirjalliset ja sähköisellä lomakkeella tehdyt ilmoittautumiset. Jotta ilmoittautuminen on pätevä tulee lomake olla kaikilta tarvittavilta osilta täytetty ja ilmoittautumismaksu maksettu ajallaan.