Historic Grand Race 2018

TIETOJA KILPAILIJOILLE
Kilpailuun ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kilpalähtöihin päättyi 3.8.. Mahdolliset jälki-ilmoittautumiset hyväksyy kilpailun johto, jos siihen on pätevä syy. Jälki-ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse: ajanotto(at)gmail.com (ladattava ilmoittautumislomake).
Kilpailun säännöt sekä tiedot osanottomaksun ja mahdollisesta transponderivuokran maksamisesta löytyvät KITI:stä kisan Tiedot-välilehdeltä (alalaidan Liitteet-laatikosta).
Kilpailuun hyväksytään vain kirjalliset ja sähköisellä lomakkeella tehdyt ilmoittautumiset. Jotta ilmoittautuminen on pätevä tulee lomake olla kaikilta tarvittavilta osilta täytetty ja ilmoittautumismaksu maksettu ajallaan.Suomi-Ruotsi Historic Racing -maaottelu

Suomalaiset ja ruotsalaiset kilpailevat myös maaottelupisteistä niissä kilpaluokissa, missä on edustus molemmista maista. Lisätietoja tästä linkistä.Aikataulutietoja kilpailijoille

Kilpailutoimisto avoinna
Perjantai 18.00–20.00 (ilmoittautuminen* klo 18.00–20.00)
Lauantai 8.00–18.00 (ilmoittautuminen* klo 8.00–10.00)
Sunnuntai 9.00–17.00
(* Ilmoittauduttaessa tarvittavat asiapaperit: Ajokortti (tai kuvallinen henkilötodistus), HTP –passi (Historic) tai katsastuskortti, kuitti osallistumismaksusta, todistus liikennevakuutuksesta.

Katsastusajat
Perjantai 18.00–20.00
Lauantai 8.00–13.00

Katsastus tapahtuu varikkopilttuissa. Perjantaina katsastettua autoa ei tarvitse esikatsastaa lauantaina (äänten mittaus parc fermé:ssä ks. kilpailijainfo).Muistilistaa

- Jokaisen huolto- ja varikkopaikalla oltava 6 kg tarkastettu sammutin, vähintään kilpa-auton pohjapinta-alan kokoinen nesteitä läpäisemätön suojapeite sekä öljyvahinkojen estoon tarkoitettu imeytysmatto (pinta-ala on n. 1 m2).
- Palauttakaa transponderit ennen kotiin lähtöä.


Hyvää kisaviikonloppua!
Harjoittelu ennen kisaa

Perjantain 17.8. harjoittelumaksu on 60 euroa ja se maksetaan kahvion kassalle. Melurajana on sama 110db kuin kilpailupäivinä. Äänimittauksen tulee olla suoritettuna hyväksytysti ennen radalle menoa.
Muut mahdolliset aikaisemmat harjoitteluajankohdat löytyvät Ahveniston moottoriradan sivustolta.

Vapaat harjoituksetTulokset ajantasaisesti


HRF:llä on kilpailussa reaaliaikainen ajanoton seuranta. Tuloksia voi seurata kilpailun aikana Kilpailun jälkeen tulokset ovat nähtävissä MYLAPS Speedhive -sivustolla.

Linkki Ahveniston radan nettikameroihin.