Vanhojen harrasteajoneuvojen kokoontuminen omalla näyttelyalueella

Harrasteajoneuvoparkki

Historic Kymi Racessa on myös näyttelyparkki 30-vuotiaille ja sitä vanhemmille harrasteajoneuvoille. Ajoneuvoharrastajat ovat tervetulleita kokoontumaan tänne edellä mainitun ikäluokan ajopelillä ja ovat oikeutettuja ilmaisparkkiin. Ennakkoilmoittautumalla etukäteen varmistaa paikan. Alue sijaitsee katsomoalueella molempina päivinä lauantaina klo 9.00–17.00 ja sunnuntaina klo 9.00–17.00.

Harrasteajoneuvoparkkiin tulee ilmoittautua pääsääntöisesti ennakkoon

Harrasteajoneuvot, joilla on esittää em. vuosimallinen auto voidaan rekisteriotteen esittämällä myös hyväksyä harrasteajoneuvoalueelle, kunhan autokunnalla on pääsyliput. Toivottava ennakkoilmoittautuminen tapahtuu oheisesta linkistä avautuvalla lomakkeella. Lauantain osalta ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään torstaina 8.9. ja sunnuntaille perjantaina 9.9.Mitä aikaisemmin ilmoittaudut sitä todennäköisemmin saat ajoneuvosi alueelle.
Mikäli olet ilmoittautunut etkä pääse jostain pakottavasta syystä paikalle toivomme, että peruutat osallistumisen, jotta voimme antaa paikan toiselle ajoneuvolle. Peruminen tai mahdollinen muutos ilmoittautumistietoihin tehdään sähköpostitse ilmoittautumisen yhteydessä saadun linkin kautta.

Harrasteajoneuvoparkkiin tulijoiden tulee ostaa pääsylippu ennakkoon alla olevasta linkistä (huom. koko autokunnalla tulee olla pääsyliput tapahtumaan saavuttaessa). Pysäköintilippua ei tarvita sillä harrasteajoneuvoalueen kalustolle parkitus on ilmaista. Varikolle pääsee pääsylipulla päivien viimeisten lähtöjen jälkeen kävellen – ajoneuvot tulee jättäää katsomoon.

Kilparadan tapahtumien seuraaminen onnistuu alueelta sillä laaja 4,5 kilometriä pitkä rata avautuu täältä katsojille. Katsomossa on wc:t ja kahvio sekä mahdollisesti tuotemyyntiä.


Pääsylippujen hinnat

25 e/päivä, koko viikonloppu 45 e ja alle 12 v ilmaiseksi vain huoltajan seurassa. Parkkimaksu 5 e/päivä muilta kuin harrasteajoneuvoparkin autoilta.