Historic Race Motopark

Kauden päätöskilpailu Virtasalmen Motoparkissa on saatu päätökseen. Korkeita huippunopeuksia tarjoava rata toi yllätyksiä voimasuhteisiin ja kovaa kuritusta kalustolle.

Tulokset: MyLapsista. Kuvamateriaalia: Canonfotopalvelun kuvapankista.

Kiitokset kaudesta yleisölle, järjestäjille ja kilpailijoille ! Loppupisteet julkaistaan pian.


Historic Grand Race 2015

Tämän vuoden Historic Grand Race oli samalla 25 vuotta täyttävän Historic Race Finland ry:n juhlakilpailu sekä Suomen Historic-ratasarjan, Gulf Historic Race Cupin vuoden kohokohta. Kiitokset yleisölle ja erityisesti kilpailijoille, kilpatiimeille, yhteistyökumppaneille sekä toimitsijoille.

Tulokset: MyLapsista. Kuvamateriaalia: Canonfotopalvelun kuvapankista.

Seuraavana vuorossa paluu Motoparkiin Virtasalmelle 12 vuoden tauon jälkeen !


Botniaringin kisat pidetty

HRF:n isännöimä Jurvan Botniaringin kisaviikonloppu 4.-5.7 sujui lopulta hienosti. Organisoinnin ja aikataulujen kanssa oli etukäteen huomattavan isot haasteet, joista lopulta selvittiin komeasti. Kiitokset kaikille asiaan myötävaikuttaneille!

Tulokset: MyLapsista. Kuvamateriaalia: Canonfotopalvelun kuvapankista.


Kemoran kilpailut 2015 käyty!

Vetelin UA:n isännöimä kauden ensimmäinen kilpailuviikonloppu käytiin 30.-31.5 Kemoran radalla. Aikaisesta ajankohdasta huolimatta radalla nähtiin mukavasti osanottajia ja erityisen ilahduttavaa oli uuden ja uudelleen elvytetyn kaluston näkeminen tositoimissa.

Kilpailun tulokset löytyvät ajanottojärjestelmän valmistajan sivuilta MyLapsista. Kuvamateriaalia löytyy runsaasti Canonfotopalvelun kuvapankista. Kalustorikoista kärsineille tsemppiä vaurioiden korjaamiseen. Motorsport osaa ottaa ja antaa...


Cup-sivusto 2015 avattu!

Historic Race Finland ry:n järjestämä vuosittainen ratasarja on värittänyt maamme moottoriratoja jo yli 20 vuoden ajan. Se tarjoaa erittäin näyttäviä kilpailuja tapahtumissa, jotka vuosi vuodelta keräävät vanhoista autoista ja autokilpailuista kiinnostuneet viettämään hienoa kesäviikonloppua.

Tänä vuonna sarja palaa pitkän tauon jälkeen maineikkaalle Motoparkin radalle Virtasalmella. Motoparkissa odottaa rata, jossa huippunopeudet kasvavat jopa Kemoraa kovemmiksi antaen perävälityksistä vastaaville mekaanikoille pohdittavaa ja kuskeilta kysytään kanttia...

Elokuun taitteessa järjestetään myös toinen uutuus, sarjan ulkopuolinen kilpailu Auto24-radalla Viron Pärnussa. Tapahtumalta odotetaan paljon: mahdollisesti kesän parhaat kelit, Baltian tunnetusti aktiivinen runsaslukuinen yleisö ja hyvä rata.


Sarjailmoittautumisesta

Ilmoittautumisaikaa on noin kaksi kuukautta. Ilmoittautuminen on auki 15.5 asti, minkä jälkeen ilmoittautuminen ei ole enää mahdollista. Ilmoittautuminen tapahtuu tällä sivustolla olevalla lomakkeella, jonka lähettämisestä tulee sähköpostilla vahvistus kilpailijan AKK:n KITI:ssä määriteltyyn sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli lomakkeen lähettämisessä on teknisiä ongelmia, voi ottaa yhteyttä kerhon yleiseen sähköpostiosoitteeseen historicracefinland@gmail.com.

Ilmoittaudu


Kalenteri 2015


30.-31.5. Kemora, Veteli
4.-5.7. Botniaring, Kurikka
1.-2.8. Auto24 Ring, Pärnu
PERUTTU
15.-16.8. Ahvenisto, Hämeenlinna
12.-13.9. Motopark, Virtasalmi

HRF 25v Facebook-sivut

Historic Race Finland ry täyttää tänä vuonna 25 vuotta. Juhlavuoden Facebook-sivulla palataan menneisiin tapahtumiin ja muistoihin matkan varrelta. Postaa omasi !