VANHOJEN AJONEUVOJEN HARRASTEPARKKI

Opel Kadett

Historic Grand Race luo hyvät puitteet tavata muita ajoneuvokulttuurin harrastajia ja on samalla harrastuksemme näyteikkuna muulle yleisölle.
Aiempien vuosien tapaan merkkikerhot ovat tervetulleita yli 25 vuotiaiden harrasteajoneuvojen näyttelyalueelle, joka sijaitsee Ahveniston harjun laella. Täältä pääsee seuraamaan hyvin myös kilparadan tapahtumia. Ajo alueelle tapahtuu Suksipolkua pitkin.
Harrasteajoneuvoparkki Näyttelykalustolla on lisäksi mahdollisuus esittäytyä kilpailutauoilla Ahveniston rataa kiertävissä Mobilistiparaateissa sekä lauantaina että sunnuntaina.

Veteraanikilpamoottoripyörät ovat esillä katsomon välitasanteella ja osallistuen molempina päivinä näytösajoon kilpailutauoilla.

Merkkikerhojen ja/tai ajoneuvojen omistajien toivotaan toimittavan pressitoimistoon kirjallisesti tietoja paraateissa esiintyvistä ajoneuvoista sekä yhdistyksestään klo 11.30 mennessä.

Sisäänpääsymaksut:
lauantai 5 e
sunnuntai 8 e
koko viikonloppu 10 e
(alle 12 v. ilmaiseksi ja sotilaat -50% alennus)


YLEISÖN SUOSIKIT ÄÄNESTYS JA ARVONTA

Tapahtumassa valitaan perinteisesti yleisöäänestyksellä sekä säväyttävin kilpa-auto että yleisön suosikkiharrasteauto harrasteautoparkin kalustosta.

Katso täältä osallistumisohjeet

Viime vuoden yleisöäänestyksen voittaja-autot.HRF kotisivu > Historic Grand Race 2009 >

Historic Grand Race