INFORMAATIOTA KILPAILIJOILLE

Lista ilmoittautuneista kilpailijoista ja kilpa-autoista löytyy KITI-kisapalvelun sivulta.


HISTORIC GRAND RACESSA TESTATAAN REAALIAIKAISTA AJANOTON SEURANTAA Lisätietoja tästä linkistä.


KILPA-AUTOJEN HARJOITTELU AHVENISTOLLA ENNEN HISTORIC GRAND RACEA

Keskiviikkona 14.8. klo 9.00 – 18.00 on Ahveniston radan yleinen kilpakaluston harjoittelupäivä. Tunti jaetaan kolmeen kahdenkymmenen minuutin jaksoon. MP:t, formulat, autot. Tarvittaessa voidaan käyttää myös muita jakovariaatioita. Ratamaksu on 60 € per ajoneuvo / päivä (maksu varikon kahvioon).Keskiviikon meluraja on 110db/4500 rpm.

Perjantaina 16.8. klo 9.00 – 16.00 harjoittelumahdollisuus, jossa harjoittelu tapahtuu ajoneuvotyypeittäin ryhmittäin (tarkempi aikataulu julkaistaan paikan päällä). Ratamaksu 65 €/kilpuri (maksu kilpailutoimistoon). Melurajana on sama kuin kilpailupäivinä eli 110db/4500 rpm. Äänien mittaustapa: 4500 rpm, puolen metrin etäisyydeltä, 45º kulmalla, pakoputken suuaukolta.

 

KILPAILUUN ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen kilpailuun tapahtuu internetissä KITI-kisapalvelun kautta. Viimeinen ilmoittautumispäivä oli
8. elokuuta klo 21.00.
(Huom. Kilpailun tilan tulee olla AUKI - merkitty vihreällä).

Lyhyt ohje KITI:ssä ilmoittautumiseen: Kirjautuminen KITI:in tapahtuu lisenssissäsi näkyvällä Motorsport ID:llä. Hae kilpailukalenteri-kohdasta Historic Race Ahvenisto ja "klikkaa" sitä niin kisan Tiedot-sivu avautuu, ilmoittautumispainike (vihreällä) löytyy sivun oikeasta alalaidasta.

Kilpailun säännöt löytyvät myös KITI:stä kisan Tiedot-sivulta (alalaidan Liitteet-laatikosta).

Mikäli ilmoittautuminen ei onnistu KITI:n kautta voi sen tehdä siinä tapauksessa osoitteella c/o Jari Yli-Rautalahti, Trillakatu 4 C 52, 02610 Espoo, tai faxilla 050 832 094 77 (Ilmoittautumislomake).

Kilpailuun hyväksytään vain kirjalliset ja sähköisellä lomakkeella tehdyt ilmoittautumiset. Ilmoittautumislomakkeen tulee olla kaikilta tarvittavilta osilta täytetty.

HRF kotisivu > Historic Grand Race 2013 >

Historic Grand Race 2013