HARRASTEAJONEUVOPARKKI VANHOILLE KLASSIKOILLE

parkkiAiempien vuosien tapaan merkkikerhot ovat tervetulleita 30-vuotiaiden ja sitä vanhempien harrasteajoneuvojen näyttelyalueelle, joka sijaitsee Ahveniston harjun laella. Täältä pääsee seuraamaan hyvin myös kilparadan tapahtumia. Alueella on tilaa rajoitetusti, joten kannattaa olla ajoissa liikkeellä.

Ajo alueelle tapahtuu Hiihtomäentietä pitkin.
Näyttelykalustolla on lisäksi mahdollisuus esittäytyä kilpailutauoilla Ahveniston rataa kiertävissä paraateissa sekä lauantaina että sunnuntaina.

Veteraanikilpamoottoripyörät pystyttävät "varikkonsa" katsomon alatasanteelle ja osallistuvat molempina päivinä näytösajoon kilpailutauoilla (säävaraus).

Tietoa harrasteajoneuvoparaatiin osalllistuville ja tapahtuman merkkikerhoille

Paraatiin osallistuvien ajoneuvojen omistajien ja merkkikerhojen toivotaan toimittavan lauantaina ja sunnuntaina klo 11.30 mennessä pressitoimistoon (varikon portilla) kirjallisesti tiedot ajoneuvoistaan sekä yhdistyksestään.
Tiedot voi toimittaa myös ennakkoon 14.8. 2013 mennessä sähköpostiosoitteeseen (aihekenttään teksti HGR-harrasteajoneuvoparkki):
timo.nousiainen(ät)knesa.fi (korvaa osoitteen sulkumerkit ja ät @-merkillä)

Harrasteajoneuvoparaatien alustava aikataulu:

Lauantai 17.8. klo 12.10 – 12.50 (valmistautuminen paraatiin klo 12.00)

Sunnuntai 18.8. klo 13.15 – 13.50 (valmistautuminen paraatiin klo 13.05)


Kilpailun mainoslehtinen A5-koossa (pdf)


PÄÄSYLIPPUJEN HINNAT:
Lauantai 8 euroa, sunnuntai 10 euroa, koko viikonloppu 15 euroa. Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi. Pääsylipun hintaan sisältyy ohjelmalehti, josta saa lisätietoja tapahtumasta.HRF kotisivu > Historic Grand Race 2013 >


Historic Grand Race 2013