Historic Grand Race 2015

Ilmoittautuneet Ohjelmalehti Tulokset

historic Grand Race 2015
Ohjelma Kartta Kilpaluokat Harrasteajoneuvoparkki Tuotteet
Kilpailijoille Till tävlare Medialle

Historic Grand Race -yhteistyökumppanit

Autoracing Gulf US-Parts V8-Magazine


Historic Grand Race 2015 -yhteisö

Tapahtumalle on avattu sivusto myös facebook-verkkopalveluun.


HRF 25 vuotta

hrm91

Historic-ratasarjasta vastaavalla Historic Race Finland ry:llä tulee tänä vuonna kuluneeksi 25 vuotta yhdistyksen perustamisesta.
Joukko vanhojen autojen harrastajia oli hakenut tuntumaa rataharjoittelujen järjestelyistä ja ajamisesta jo vuosia Sports Car Club of Helsinki ry:n ja muutamien muiden merkkikerhojen ratapäivillä, joten lopulta oli itsestäänselvää, että maahamme oli saatava historic racingin edistämiseksi järjestelyorganisaatio/yhdistys. HRF:n ensimmäinen kilpailuluonteinen tapahtuma Historic Race Meeting järjestettiin Alastaron moottoriradalla vuonna 1991. Tätä seurasi Historic Grand Prix vuonna 1992. Myöhemmin kauden päätapahtuman nimeksi vaihtui Historic Grand Race ja tapahtumapaikaksi historiallinen Ahvenisto. Sarjamestaruuksista kilpailtiin ensimmäisen kerran vuonna 1993.
Suomessa uusi laji sai heti vankan jalansijan ja se on kasvanut yhdeksi maamme suosituimmaksi nopeuskilpailumuodoksi.
Varsinaisten Historic vakio-, GT-, GTS- ja erikoisvakioautojen lisäksi on alusta asti kilpailtu myös HRF:n luomassa harrasteautoluokassa, joka kantaa nykyisin nimeä Roadsport. Vuosien varrella HRF:n sarjan, Historic Race Cupin luokkamäärä on lisääntynyt. Subaru Sport (aiemmin nimeltään Van Diemen SR Sport) ja Historic Formulat ovat olleet mukana vuodesta 1997. Myöhemmin mukaan ovat tulleet myös SS 1300, Locost ja Mini 1000.


Historic Grand Race 2015 noteerauksia netissä


Aiempien vuosien Historic Grand Race -tapahtumia


Kilpailun järjestäjä: Historic Race Finland ry
www.historicrace.fi