KILPAILUUN ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen kilpalähtöihin tapahtuu internetissä KITI-kisapalvelun kautta. Ilmoittautumisaika on päättynyt 9. elokuuta klo 23.00. Mahdolliset jälki-ilmoittautumiset hyväksyy kilpailun johto, jos siihen on pätevä syy. Mikäli kilpailija on ilmoittautunut vain yhteen lähtöön, ei
jälki-ilmoittautumisia toiseen lähtöön hyväksytä. Tarkemmat tiedot jälki-ilmoittautumisesta löytyvät kilpailukutsusta.

Lyhyt ohje KITI:ssä ilmoittautumiseen: Kirjautuminen KITI:in tapahtuu lisenssissäsi näkyvällä Motorsport ID:llä. Hae kilpailukalenteri-kohdasta Historic Grand Race ja "klikkaa" sitä niin kisan Tiedot-välilehti avautuu, ilmoittautumispainike (vihreällä) löytyy sivun oikeasta alakulmasta. Huom. kisan tilan tulee olla auki (vihreänä), jotta ilmoittautuminen on mahdollista.

Kilpailun säännöt ja tiedot osanottomaksun maksamisesta löytyvät myös KITI:stä kisan Tiedot-välilehdeltä (alalaidan Liitteet-laatikosta).

Mikäli ilmoittautuminen ei onnistu KITI:n kautta katso tämä linkki. Mikäli se ei tämänkään jälkeen onnistu voi ilmoittautumisen tehdä siinä tapauksessa postitse osoitteella c/o Jari Yli-Rautalahti, Trillakatu 4 C 52, 02610 Espoo, tai faxilla 050 832 094 77 (ilmoittautumislomake).

Kilpailuun hyväksytään vain kirjalliset ja sähköisellä lomakkeella tehdyt ilmoittautumiset. Ilmoittautumislomakkeen tulee olla kaikilta tarvittavilta osilta täytetty.

HisFV

KILPA-AUTOJEN HARJOITTELU AHVENISTOLLA ENNEN HISTORIC GRAND RACEA

Perjantaina 14.8. klo 9.00-18.00 HGR-harjoittelumahdollisuus, jossa
harjoittelu tapahtuu ajoneuvotyypeittäin ryhmittäin (tarkempi aikataulu
julkaistaan paikan päällä). Ratamaksu 70 eur/kilpuri (maksu kilpailutoimistoon). Melurajana on sama kuin kilpailupäivinä eli 110db/4500 rpm. Äänien mittauksen tulee myös olla suoritettuna ennen radalle menoa.


KILPALIJAINFO

Historic Grand Racen kilpailijainfo on nyt saatavilla KITI-palvelussa.


KILPAILUTOIMISTO

Radan päärakennuksen yhteydessä sijaitseva kilpailutoimisto avataan perjantaina 14.8.2015. klo 18.00 ja sen on avoinna klo 20.00 saakka. Puhelinnumero kilpailutapahtuman aikana 050 320 9477 (vain kilpailijoille). Ilmoittautuneiden mahdolliset peruuutukset: ajanotto@gmail.com tai puh. 050 503 209 477 (kilpailijan on ilmoitettava järjestäjälle kirjallisesti mahdollinen poisjäämisensä kilpailusta hyvissä ajoin ja viimeistään ennen kilpailun virallisen katsastuksen alkua).
Lauantaina toimisto on avoinna klo 8.00-17.00 ja sunnuntaina klo 9.00-17.00.


KATSASTUS

Perjantaina katsastettua autoa ei tarvitse tuoda esikatsastukseen lauantaina, ainoastaan ääntenmittaukseen. Auton voi katsastaa ennen ilmoittautumista. Autot katsastetaan varikkopilttuissaan.

Perjantai klo 18.00-20.00
Lauantai klo 8.00-17.00


VAKUUTUS

Muistutamme että liikennevakuutuslain edellyttämä liikennevakuutus tarvitaan myös kilpa-autoille. Nykyisen
käytännön mukaan kilpailijan on myös osoitettava sen olemassaolo esittämällä vakuutustodistus
kilpailutoimistossa ilmoittautumisen yhteydessä.


Ohjaajakokoukset

Tuomaritornin juurella lauantai klo 9.00 ja sunnuntai klo 9.00 (tarvittaessa).
HRF kotisivu > Historic Grand Race 2015 >

 

Historic Grand Race
Ohjelma Kartta Kilpaluokat Harrasteajoneuvoparkki Tuotteet
Kilpailijoille Till tävlare Medialle


Radiokanava lähettää Historic Grand Racea suorana

Kuulutuksien äänentoisto ei toimi kaikkialla rata-alueella, mutta ei hätää sillä radiotaajudelta 91.7 voi kuunnella kisaselostusta kunhan mukanasi on radiovastaanotin.


vet

Historic-autojen renkaat

Ikäkauden H-I erikoisvakio/vakio/GTS/GT-auton renkaiden olla kuten ikäkauden G autoissa (”Slicks” -renkaiden käyttö on kielletty). Ikäkausien E-F erikoisvakio/vakio/GTS/GT-autojen Dunlop Racing renkaiden ainoa sallittu seos on 204. Luokan E-G1/E autojen tulee käyttää ikäkausien E-F mukaisia Dunlop Racing renkaita.

Lisäksi Dunlop Racing -renkaiden tuotantokatkoksesta johtuvan huonon saatavuuden takia, voidaan 2015 Historic Grand Racessa käyttää niiden ohella seuraavia vaihtoehtoisia renkaita:
- Historic Vakio/GT/Erikoisvakio/GTS/GTP: Avon CR6ZZ.
- Historic Formula B: Edessä Nokian HAKKA GREEN 175/65 R 15 84 H 210 km/h, takana Nokia HAKKA GREEN 195/60R 15 88 H 210 km/h.
Käytäntö on sama kuin Ruotsissa.


Linkki radan webkameroihin


Tulokset

Kilpailun jälkeen Internetistä tästä linkistä.


Tulokset ajantasaisesti

Tuloksia voi seurata kilpailun aikana mobiililaitteilla maksullisella Race-Monitor -sovelluksella, tai web-selaimella osoitteessa: www.historicrace.fi/livetiming.htm
Selaimessa on oltava Flash-tuki. Race-Monitor mobiilisovelluksen Android, iOS ja Windows Phone -laitteille voi ladata osoitteesta:
www.race-monitor.com


Kilpailijoiden käyttöön yhteyspostiosoite:
(huom. toimii ennen kisaa 13.8. asti ja kisan jälkeen 17.8.) historicracefinland(ät)gmail.com
Kilpailupaikalla kysymykset yms. voi esittää kilpailutoimistossa.