Tietoja kilpailijoille
Kilpailutoimisto

Radan päärakennuksen yhteydessä sijaitseva kilpailutoimisto on avoinna seuraavasti.

Perjantaina 18.8. klo 18.00-20.00.
Lauantaina 19.8. klo 8.00-17.00 (ilmoittautuminen päättyy klo 9.30)
Sunnuntaina 20.8. klo 9.00-17.00.

Puhelinnumero kilpailutapahtuman aikana: 050 320 9477 (vain kilpailijoille). Ilmoittautuneiden mahdolliset peruuutukset: ajanotto(@)gmail.com tai puh. 050 50 209 477 (kilpailijan on ilmoitettava järjestäjälle kirjallisesti mahdollinen poisjäämisensä kilpailusta hyvissä ajoin ja viimeistään ennen kilpailun virallisen katsastuksen alkua)


Kilpureiden katsastus

Kilpa-autot katsastetaan varikkopilttuissaan perjantaina ja lauantaiaamuna. Äänimittaukset tehdään perjantaina ambulanssin luona ja lauantaina katsastushallin päädyssä. Auton voi katsastaa ennen ilmoittautumista.


Muistakaa vakuutustodistus

Liikennevakuutuslain edellyttämä liikennevakuutus tarvitaan myös kilpa-autoille. Nykyisen käytännön mukaan kilpailijan on myös osoitettava sen olemassaolo esittämällä vakuutustodistus kilpailutoimistossa ilmoittautumisen yhteydessä.

Kilpailuun ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kilpalähtöihin tapahtui internetissä KITI-kisapalvelussa 11.8. klo 18.00 mennessä. Mahdolliset jälki-ilmoittautumiset hyväksyy kilpailun johto, jos siihen on pätevä syy. Tarkemmat tiedot löytyvät KITI:stä. Kirjautuminen sinne tapahtuu kilpailulisenssissä näkyvällä Motorsport ID:llä. Huom. kisan tilan tulee olla auki (vihreänä), jotta ilmoittautuminen on mahdollista.
Kilpailun säännöt sekä tiedot osanottomaksun ja mahdollisesta transponderivuokran maksamisesta löytyvät myös KITI:stä kisan Tiedot-välilehdeltä (alalaidan Liitteet-laatikosta). Kilpailuun hyväksytään vain kirjalliset ja sähköisellä lomakkeella tehdyt ilmoittautumiset. Jotta ilmoittautuminen on pätevä tulee lomake olla kaikilta tarvittavilta osilta täytetty ja ilmoittautumismaksu maksettu ajallaan.

Ongelmia ilmoittautumisessa?

- KITI-kisapalvelun käyttöohjeita ja lisäksi yksityiskohtaisempi ohje.
- Mikäli ilmoittautuminen ei onnistu KITI:n ohjeiden mukaan voi poikkeuksellisesti ilmoittautumisen tehdä postitse ilmoittautumislomakeella (huom. postin tulee olla perillä 9.8. 2017 mennessä).Radiokanava lähettää Historic Grand Racea suorana

Kuulutuksien äänentoisto ei toimi kaikkialla rata-alueella, mutta ei hätää sillä radiotaajudelta 101,3 mhz voi kuunnella kisaselostusta kunhan mukanasi on radiovastaanotin.


Mitä, missä, milloin kilpailijoille

Aikataulu on saatavilla tästä linkistä PDF-tiedostona.


Tulokset ajantasaisesti

Tuloksia voi seurata kilpailun aikana mobiililaitteilla maksullisella Race-Monitor -sovelluksella, tai web-selaimella osoitteessa: www.historicrace.fi/livetiming.htm
Selaimessa on oltava Flash-tuki. Race-Monitor mobiilisovelluksen Android, iOS ja Windows Phone -laitteille voi ladata osoitteesta: www.race-monitor.com


Kilpa-autojen harjoittelutilaisuudet Ahvenistolla ennen Grand Racea

Perjantaina 18.8. klo 9.00-18.00 on kisaan osallistuville autoille tarjolla harjoittelumahdollisuus. Harjoittelu tapahtuu ajoneuvotyypeittäin ryhmittäin (tarkempi aikataulu julkaistaan netissä muutama päivä aikaisemmin sekä 18.8. paikan päällä). Ratamaksu 60 eur/kilpuri (maksupaikka: kahvion kassa). Melurajana on sama 110db kuin kilpailupäivinä. Äänimittauksen tulee olla suoritettuna hyväksytysti ennen radalle menoa. Muut mahdolliset aikaisemmat harjoitteluajankohdat löytyvät Ahveniston moottoriradan sivustolta.