historicF

Kilpailijoille


Kilpailuun ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kilpailuun päättyy 3. elokuuta KITI-järjestelmässä (ilmoittautuminen ei ole vielä avoinna). Kilpailun säännöt sekä tiedot osallistumismaksun ja mahdollisesta transponderivuokran maksamisesta löytyvät myös KITI:stä. Kilpailuun hyväksytään vain kirjalliset ja sähköisellä lomakkeella tehdyt ilmoittautumiset. Jotta ilmoittautuminen on pätevä tulee lomake olla kaikilta tarvittavilta osilta täytetty ja osallistumismaksu maksettu ajallaan.


Mahdolliset jälki-ilmoittautumiset hyväksyy kilpailun johto, jos siihen on pätevä syy. Jälki-ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse: ajanotto(at)gmail.com (jälki-ilmoittautumislomake saatavissa alla olevan nappulan takaa).


Suomi-Ruotsi Historic Racing -maaottelu/ Nordic Historic Challenge

Suomalaiset ja ruotsalaiset kilpailevat myös maaottelupisteistä historic-kilpaluokissa. Maaottelupisteitä jaetaan kilpailijoille, jotka ovat ajeneet tänä vuonna sekä kesäkuisessa Ruotsin Velodromloppetissa, että nyt Historic Grand Racessa. Palkittavia kategorioita on kolme autotyypeittäin – Touring-, Grand Touring -autot sekä yksipaikkaiset kilpa-autot. Tarkemmat säännöt ovat ladattavissa alla olevan nappulan takaa (PDF)


Harjoittelu Ahvenistolla ennen kisaa

Perjantain 16.8. harjoittelumaksu on 70 euroa ja se maksetaan kahvion kassalle. Eri luokkien harjoitteluajat julkaistaan mahdollisuuksien mukaan täällä ennen ajankohtaa. Melurajana on sama 110db kuin kilpailupäivinä. Äänimittauksen tulee olla suoritettuna hyväksytysti ennen radalle menoa. Muut mahdolliset aikaisemmat harjoitteluajankohdat löytyvät Ahveniston moottoriradan sivustolta.


Aikataulutietoja kilpailijoille


Kilpailutoimisto avoinna
Perjantai 18.00–20.00 (ilmoittautuminen* klo 18.00–20.00)
Lauantai 8.00–18.00 (ilmoittautuminen* klo 8.00–10.00)
Sunnuntai 9.00–17.00
Kilpailutoimiston puhelinnumero on kilpailuviikonloppuna 050 320 9477.
(* Ilmoittauduttaessa tarvittavat asiapaperit: Ajokortti (tai kuvallinen henkilötodistus), HTP–passi taiHRF-dokumentti tai katsastuskortti autoyksilöstä riippuen, kuitti osallistumismaksusta ja todistus liikennevakuutuksesta.

Katsastusajat
Perjantai 18.00–20.00
Lauantai 8.00–13.00

Hyvää kisaviikonloppua!