hgr

Ahveniston moottorirata

Ahveniston moottorirata on ainutlaatuinen Pohjoismaissa niin sijaintinsa, 52-vuotisen historiansa kuin vaihtelevien maastomuotojensakin puolesta. Rata sijaitsee Hämeenlinnan kaupunkialueen länsipuolella. Pituudeltaan se on noin 3040 metriä, leveydeltään 9-17 metriä ja korkeuseroltaan 32 metriä. Alueen korkeimmat kohdat ovat noin 120 metriä merenpinnasta.

Radan palvelukartta


1. Harrasteajoneuvoparkki 2. Yleisöalue 3. Yleisön sisäänkäynti 4. Pressitoimisto 5. Kahvila-ravintola, WC, pukuhuoneet, katsastus, kilpailutoimisto, kilpailijoiden ilmoitustaulu. 6. Ratavarikko ja lääkäri 7. Historic Race Finland ry:n info/myyntiteltta 8. Kilpailun tuomaristo 9. Kilpa-autovarikko 10. Parc Ferme sekä palkintojenjaot kunkin kilpalähdön jälkeen 11. WC 12. Kahvila-grilli 13. Toimitsijahuoltamo 14. Sisäänkäynti varikolle (kilpatiimit, toimihenkilöt, VIP) 15. Maaottelupalkintojenjako sunnuntaina klo 15.20.


Ajo-ohje radalle


Moottoriradan osoite on Poltinahontie 47, 13130 Hämeenlinna. Jalankulku yleisöalueelle tapahtuu Suksipolkua pitkin.Pysäköinti

Ahveniston moottoriradan läheisyydessä on rajoitetusti luvallisia parkkipaikkoja.
30 vuotta ja sitä vanhemmille harrasteajoneuvoille on varattu rajallinen näyttelyparkkialue, josta lisätietoja löytyy harrasteparkkisivulta.

Radan linkkejäLinkkejä matkailupalveluihin Hämeenlinnan seudulla