Kilpailijoille informaatiota

Kilpailuun ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kilpailuun päättyi sunnuntaina 1.9. KITI-järjestelmässä. Jälki-ilmoittautumiset sääntöjen mukaan. Tämä on kerhokilpailu, jolloin kaikkien osallistujien tulee olla Historic Race Finland ry:n jäseniä.
Kilpailun säännöt sekä tiedot osallistumismaksun ja mahdollisesta transponderivuokran maksamisesta löytyvät KITI:stä. HUOM! Tilinumero on muuttunut säännöissä ilmoitetusta. Oikea löytyy "Tilinumero pdf-tiedostosta". Mikäli olet jo ehtinyt maksaa säännöissä annetulle vanhalle tilille niin lue ohje em. PDF-tiedostosta KITI:stä.
Kilpailuun hyväksytään vain kirjalliset sähköisellä lomakkeella tehdyt ilmoittautumiset. Jotta ilmoittautuminen on pätevä tulee lomake olla kaikilta tarvittavilta osilta täytetty ja osallistumismaksu maksettu ajallaan. Ilmoittautumispäivän jälkeen maksaneilta peritään lisämaksu.Huomiotavaa

Varikko-/HRF-lippulaisten ei tarvitse maksaa pysäköintimaksua.
Jäsentiedotteessa 30.8. on ollut tärkeää tietoa varikkojärjestelyistä ja niihin liittyvä kysely, johon odotetaan kilpailijoilta erittäin pikaista vastausta.

Tulokset ajantasaisesti kisaviikonloppuna

HRF:llä on kilpailussa reaaliaikainen ajanoton seuranta. Tuloksia voi seurata kilpailun aikana mobiililaitteilla Race-Monitor -sovelluksella, jonka voi ladata (Android, iOS ja Windows Phone -laitteille) ja web-selaimella (selaimessa on oltava Flash-tuki).TULOKSET KILPAILUJEN JÄLKEEN

Kilpailun tulokset ovat nähtävissä internetissä MYLAPS Speedhive -sivustolla.Kuulutukset kilpailuissa

Kilpailussa on kaksi vuorottelevaa kuuluttajaa. Kilpailutoimistossa ilmoittautumisen yhteydessä jaetaan kuuluttajalomake, joka toivotaan palautettavan lauantaina klo 11 mennessä pressitoimistoon. Kuulutukset kuuluvat kovaäänisten lisäksi alueella myös tavallisesta radiosta taajuudelta 94,4MHz.