Historic Grand Race 2020
Historic F

Kolme vuosikymmentä suomalaista historic racingiä

Historialliset ratakilpurit saapuvat kilpatiimeineen Hämeenlinnan Ahvenistolle 15.–16. elokuuta 30. Historic Grand Racen merkeissä. Kilpailun järjestävä Historic Race Finland ry viettää niin ikään 30. juhlavuottaan. Yli 160 kilpakuljettajaa taistelee Gulf Historic Race Cupin 5. ja 6. osakilpailujen sijoituksista kuudelta eri vuosikymmeneltä tulevilla kilpa-autoilla.

Ahveniston harjun ylätasanteella sijaitsee perinteinen yli 30-vuotiaiden klassikkoajoneuvojen nk. harrasteajoneuvoparkki ja -katsomo. Katsomot ovat erillisiä pandemiamääräyksistä johtuen eikä ylätasanteen ja välitasanteen katsomoiden välillä sallita kulkua myöskään varikolle ei pääse päivän päätteeksi. Kaikki katsomot tarjoavat samat peruspalvelut.

Tervetuloa 2020 Historic Grand Raceen!

PÄÄSYLIPPUMYYNTI VAIN VERKOSSA

Tapahtumaan oikeuttavien lippujen myynti tapahtuu kokonaan verkkokaupan kautta ja niitä voidaan myydä vain rajallinen määrä tilanteesta johtuen. Kannattaa toimia nopeasti ettei jää pääsyliputta.

Pääsylippujen hinnat

Lauantai 30 euroa
sunnuntai 30 euroa
koko viikonloppu 50 euroa
alle 12-vuotiaat ilmaiseksi vain huoltajan seurassa

Livestream-lähetys ei toteudu

Ennakkotiedosta poiketen tänä vuonna ei tehdä livestream-lähetystä Historic Grand Racesta, joten katseluoikeuksiakaan ei ole tarjolla.