Historic Grand Race 2020
Historic F

Kolme vuosikymmentä suomalaista historic racingiä

Historic Race Finland ry:n 30. juhlavuoden Historic Grand Racessa, 15.–16.8. yli 160 kuljettajaa tavoitteli kisasijoituksia ja 2020 Gulf Historic Race Cupin pisteitä. Ahveniston moottoriradalla nähtiin molempina päivinä kahdeksan vauhdikasta kilpailua, missä päätähtinä olivat kuudelta eri vuosikymmeneltä tulevat ratakilpurit ja nämä kuljettajat.

Ahveniston harjun ylätasanteen perinteinen yli 30-vuotiaiden klassikkoajoneuvojen nk. harrasteajoneuvoparkki ja -katsomo keräsi monipuolisen kattauksen erityyppisiä ja -ikäisiä harrasteautoilijoiden aarteita. Katsomot olivat erillisiä pandemiamääräyksistä johtuen eikä ylätasanteen ja välitasanteen katsomoiden välillä sallittu kulkua. Myös varikko oli tällä kertaa suljettu eikä sinne ollut yleisöpääsyä päivän päätteeksi. Muutoksista aiempaan kuitenkin selvittiin puolin ja toisin niin toimitsijoiden kuin yleisönkin keskuudessa. Normaalia enemmän työtä vaatinut tapahtuma ja sen tekijät sekä päätähdet saivat kiitoksen, kun paikalle saapui hyvä määrä yleisöä poikkeusajasta huolimatta.

Kiitokset kaikille tapahtumassa olleille ja sen mahdollistaneille – kilpatiimeille, toimitsijoille, yhteistyökumppaneille sekä yleisölle!


Historic Grand Race 2020 media- ja muu näkyvyys

Keräämme tänne listaa tapahtumaan liittyvistä lehtijutuista sekä nettikuvagallerioista sitä mukaa, kun ne tulevat tietoomme.


Historic Race Finland ry 30 vuotta

HRF:llä tulee 30 vuotta täyteen. Tänä aikana Historic Racing -rata-autoilu on juurtunut maahamme tukevasti ja on ehditty järjestää pari sataa osakilpailua yksin ja yhdessä muiden moottoriurheiluyhdistysten kanssa. Useat tuhannet ihmiset ovat aktiivisesti lajissa mukana eri tavoin vuodesta toiseen.