HGR 2020 kunniakierros

TERVETULOA KAUDEN PÄÄKISAAMME/
WELCOME TO OUR MAIN HISTORIC RACING EVENT

Palvelut medialle / Media services

Pressitoimisto on avoinna tiedotusvälineiden edustajille seuraavasti (sijainti ks. rata ja kartat-sivu).
Press office opening times:

Lauantai / Saturday 9.00-18.00
Sunnuntai / Sunday 9.00-18.00


Tiedotuspäällikön yhteystiedot / Media contact person

Mikko Karppanen
Puhelin: 046 856 7758
Sähköposti: mikko.karppanen(at)elisanet.fi


Media akkreditoituminen / Media accreditation

Hakemukset median edustajien akkreditoitumiseksi Historic Grand Raceen on pyydetty jättämään alla olevan linkin takana olevalla lomakkeella 12.8.2020 mennessä. Tämän jälkeen tulleita hakemuksia ei enää käsitellä. Sisäänpääsy on mahdollinen vain ajoissa ilmoittautuneille vahvistuksen saaneille.Lehdistötiedotteita / Press releaseTulokset ajantasaisesti kisaviikonloppuna / Links to live results

HRF:llä on kilpailussa reaaliaikainen ajanoton seuranta. Tuloksia voi seurata kilpailun aikana mobiililaitteilla Race-Monitor -sovelluksella, jonka voi ladata (Android, iOS ja Windows Phone -laitteille) ja web-selaimella (selaimessa on oltava Flash-tuki).
Tulokset kilpailujen jälkeen / Link to results

Kilpailun tulokset ovat nähtävissä internetissä MYLAPS Speedhive -sivustolla.
Linkkejä taustatietoihin /
Links to background information

Historic Race Cup koostuu vuonna 2020 kahdeksasta osakilpailusta. Lisätietoja kaudesta löytyy alla olevia linkkinappuloita painamalla.
Historic Race Finland ry 30 vuotta

Historic Grand Racen ja Gulf Historic Race Cupin järjestävä, HRF täyttää kuluvana vuonna 30 vuotta. Tänä aikana Historic Racing -rata-autoilu on juurtunut maahamme tukevasti ja on ehditty järjestää pari sataa osakilpailua yksin ja yhdessä muiden moottoriurheiluyhdistysten kanssa. Useat tuhannet ihmiset ovat aktiivisesti lajissa mukana eri tavoin vuodesta toiseen.
Historic Grand Race -arkisto / Historic Grand Race archive

Tapahtuman järjestää 30 vuotta sitten perustettu Historic Race Finland ry (HRF). Yhdistyksen tehtävänä on vaalia historiallisten kilpa-autojen harrastusta sekä järjestää historiallisten autojen asfalttiratakilpailuja. Ensimmäinen vastaava kilpailu järjestettiin 30 vuotta sitten Alastarolla. Ahveniston moottoriradalle Grand Race siirtyi vuonna 1995.